E-mail: info@perzsaszonyeghaz.hu
Telefon: +36 30 941 5553 | Cím: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 40.
Nyitva: Hétfő-Péntek: 10:00 - 18:00 | Szombat: 10:00 - 14:00

A Perzsa-Ház Kft. családi vállalkozásként, több mint 400 éves tapasztalattal rendelkezik a perzsa szőnyegek készítése terén. Magyarországon is már 1992. év óta jelen vagyunk.

Társaságunk, készítője és importőre az elegáns kézi munkával készített perzsa szőnyegeknek, amelyek különböző mintázattal és méretben és versenyképes áron állnak rendelkezésére. Ez a széles szőnyeg árukészlet biztosítja az Ön számára, hogy a legjobb művészi értékű perzsa kézimunkákkal, a legbővebb variációs lehetőséggel díszítse fel irodáját, otthonát. Nagy tapasztalattal rendelkező perzsa szőnyegkészítő szakértőink válogatásának köszönhetőn a több száz darabból álló perzsa szőnyeg árukészletünk folyamatoson megújul.

Üzletünkben kapható perzsa szőnyegek mindegyikét – mielőtt elhagynák boltunkat – különleges odafigyeléssel válogattuk ki az iráni tájegységeknek, népcsoportoknak, valamint minőségüknek megfelelően.

Széleskörű perzsa szőnyeg választékunkban megtalálhatóak nomád, klasszikus és a modern mintájú szőnyegek egyaránt. Családunk több generáció óta készített és forgalmazott magas minőségű kézi csomózású perzsa szőnyeget hazájában, Iránban. Örömünkre szolgál, hogy Önöknek átadhatjuk ezt a hosszú évek alatt felhalmozott kiemelkedő tudást, amit a perzsa szőnyegek készítésével kapcsolatban szereztünk.

Több mint 30 év óta a magyar emberek szolgálatában álló cégünk azonban itt nem kíván megállni. Bizakodunk benne, hogy még legalább 30 évig tudunk Önöknek segítséget nyújtani abban, hogy irodájukból barátságos irodát alakítsanak ki, és házukból igazi otthont teremtsenek.